Deel dit:
Share

Wandelgids van wandelaar Jo Knubben uit Valkenburg a/d Geul. Het boekje met de titel ‘De mooiste Heuvellandwandelingen’ wordt gepresenteerd in hotel-restaurant Vijlerhof, Hilleshagerweg 2 in Vijlen.

In gezelschap van zijn naaste wandelvrienden zal Jo vertellen hoe hij tot het samenstellen van de nieuwe wandelgids is gekomen, waarom hij juist voor deze routes heeft gekozen en welke bijzonderheden er allemaal te zien zijn. De gids is gelardeerd met veel foto’s, overzichtelijke kaarten, genummerde etappes en goede beschrijvingen van bezienswaardigheden.

Het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg is het zuidelijkste puntje van Nederland, het wordt ook wel het Heuvelland genoemd. Het is bij uitstek de streek die wandelaars trekt. Helemaal terecht. Niet alleen is het landschap zoals nergens in Nederland, de mensen en hun aard, het eten en drinken, ze zijn net een slag anders. Bourgondisch, gemoedelijk, gezellig.

Jo Knubben is zeer bedreven in het uitzetten van originele wandelingen en de juiste beschrijving ervan. Hij kent de streek als geen ander en weet er bijzonder smakelijk over te vertellen. De boekjes Wandelend genieten van Valkenburg aan de Geul én Gulpener caféroutes zijn ook van zijn hand.

Titel: De mooiste Heuvellandwandelingen
Ondertitel: 13 Bourgondische rondwandelingen in Zuid-Limburg en de Voerstreek
Auteur: Jo Knubben
ISBN: 978-94-93048-39-3
Prijs: 12,50

Meer informatie: www.uitgeverijtic.nl

Deel dit bericht!