U bent van harte welkom in Novotel Maastricht, dat veel te bieden heeft voor zowel zakelijke als toeristische reizigers. Zo is er gratis WiFi in het hotel en kunt er fietsen huren om Maastricht en omgeving te verkennen, in de lobby staat een computer met internet en ter ontspanning is er een verwarmd buitenzwembad (geopend van april tot oktober, afhankelijk van het weer).

Verder biedt het hotel ook voorzieningen als een stomerij- en strijkservice en een schoenpoetsmachine. Alle kamers zijn in de nieuwste “novation”-style ingericht en zijn voorzien van alle gemakken Bij het hotel kunnen ook vreemde valuta gewisseld worden. Voor zakelijke bijeenkomsten en recepties is er een keuze uit 8 vergaderruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van 300m², waarvan de grootste zaal plaats biedt aan maximaal 150 personen. Het hotel is Earth Check gecertificeerd.

Wanneer u een leuke vakantie wilt vieren met uw gezin, dan zal het motto ‘Kids For Free!’ u zeker aanspreken: Twee kinderen tot 16 jaar kunnen gratis bij hun ouders op de kamer verblijven en ’s ochtends genieten van een gratis ontbijtje. Kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. Ze kunnen computerspelletjes spelen op de Xbox, er is binnen en buiten het hotel een speelhoek aanwezig en natuurlijk is er het verwarmde buitenzwembad.

De locatie van Novotel Maastricht aan de zuid-west kant van de stad is ideaal. Met de auto bereikt u het hotel snel vanaf de A2 en de E25. Vanaf station Maastricht is het hotel in ongeveer 10 minuten te bereiken met de stadsbus. Bovendien brengt de shuttle bus van het hotel u gratis naar het stadscentrum van Maastricht, het MECC (Maastrichts Expositie en Congres Centrum) en naar het Centraal Station Maastricht. Vanuit het hotel heeft u directe verbindingen naar Maastricht-Aachen Airport en plaatsen als Luik, Eindhoven, Aken en Hasselt.

Meer informatie en reserveren

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!