Ontdek Heerlen en zijn Street Art opnieuwAl enige jaren beschikt Heerlen over een Street Art product dat beschikbaar is voor iedereen die Heerlen wil leren kennen aan de hand van Murals, Roofals en Florals. Maar zoals dat gaat met straatkunst is het onderhevig aan sloop, verval en verweer. Vanaf nu kun je kennis maken met de nieuwste Street Art BooQi, een uitvouwbaar compact nieuw drukwerk waarmee je helemaal up-to-date de Street Art van Heerlen kunt ontdekken. Aanschouw 23 items en kom alles te weten over deze bijzondere vorm van Kunst.

De Stichting Street Art is er trots op dat deze BooQi het eindresultaat is van hun werk in de afgelopen tien jaar en een nieuwe kijk geeft op het werk van de Stichting en van andere uitingen van Street Art in Heerlen. Samen de moeite van het bekijken waard, zowel voor eigen inwoners als voor bezoekers van elders.

Stichting Street Art
Stichting Street Art heeft zich in de afgelopen tien jaar ingezet om met de kunstvorm Street Art een bijdrage te leveren aan de openbare ruimte en het imago van de stad Heerlen. De lancering van dit nieuwe Street Art product is dan ook de kers op de taart en het beste moment voor de Stichting om te stoppen. Na 75 projecten, de eretitel “Mural Hoofdstad van Nederland” en een unieke collectie kan de Stichting terug kijken op een zeer succesvolle periode. Met de sociale kunstwerken Aurora en Gallery XXL zijn er zelfs twee internationale highlights op de kaart gezet. Zonder de steun en hulp van vele personen en instellingen zoals de Gemeente Heerlen, Stadsregio Parkstad Limburg, de Provincie, woningcorporaties Weller en Wonen Limburg, Visit Zuid-Limburg en Cultura Nova was dit niet gelukt.

De Street Art BooQi is te verkrijgen bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad in het Maankwartier, Spoorplein 40 in Heerlen.

Deel dit:
Ontdek Heerlen en zijn Street Art opnieuw

Deel dit bericht!