Op vakantie in een luxe safaritent? Kies voor Limburg!Ben je op zoek naar een bestemming in Nederland waar je even lekker naar toe kunt voor een weekend of weekje vakantie? Dan is het zuiden en met name Limburg een absolute aanrader als je het ons vraagt. Limburg is als meest zuidelijke provincie van Nederland een provincie waar werkelijk voor iedereen wat te beleven is. Van de verschillende mooie natuurgebieden tot prachtige steden zoals Maastricht. Om het beste van deze twee werelden met elkaar te kunnen combineren, is een vakantie in een luxe safaritent een absolute aanrader. Zo verblijf op een park midden in de natuur, maar heb je wel alles binnen een straal van een aantal kilometer om optimaal te kunnen genieten van alles wat Limburg te bieden heeft.

De reden om te kiezen voor een luxe safaritent

We kunnen ons goed voorstellen dat jij je afvraagt waarom op vakantie in een luxe safaritent nu zo geweldig is! Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig! Het combineert het avontuurlijke gevoel van kamperen met het comfort van een hotelkamer. Deze ruime tenten zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt tijdens je vakantie. Of je nu met z’n tweeën weggaat, met je gezin of met een groep vrienden, er is altijd wel een safaritent die bij jouw wensen past. Zo hoef je niet met je toilettas onder de arm naar een verzamelgebouw en heb je de beschikking over je eigen keuken, waarin je zelf je eten kunt maken. Kortom, de perfecte plek om je vakantie door te brengen dus!

Limburgse gastvrijheid

Als we het hebben over gastvrije mensen, dan zijn dat de Limburgers wel! De provincie staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid. In de sfeervolle steden zoals Maastricht, Valkenburg en Roermond kun je heerlijk winkelen, culinair genieten van typisch ‘zuur vlees’ en cultuur opsnuiven op vrijwel iedere hoek van de straat. Bezoek de prachtige kerken, wandel door de historische straatjes en proef de lokale specialiteiten. Wil je genieten van een prachtig versierd Vrijthof? Dan is het aan te raden om je vakantie te plannen ten tijde van ‘Magisch Maastricht’. Houd er alleen wel rekening mee dat de prijzen dan iets anders zijn, maar als je het ons vraagt, zeker iets om een keer mee te moeten hebben gemaakt!

Genoeg te doen voor jong en oud

Vakantie op een park in een luxe tent is mooi, maar dan moet ook wat te doen zijn. Vooral gezinnen met jonge kinderen kunnen moeilijk de hele dag bij hun tent blijven of urenlang door de winkelstraten struinen. Gelukkig is er ook aan dit geen gebrek.  Of je nu met het hele gezin op vakantie gaat of gewoon met z’n tweeën, Limburg biedt activiteiten voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld het attractiepark Toverland in Sevenum, waar spanning en avontuur centraal staan. Of ga naar GaiaZOO in Kerkrade, waar je oog in oog komt te staan met wilde dieren van over de hele wereld. Voor de natuurliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden of zelfs een ballonvaart te maken. Kortom, er is genoeg te beleven!

Deel dit:
Op vakantie in een luxe safaritent? Kies voor Limburg!

Deel dit bericht!