Voor een ontspannen vakantie dicht bij de natuur leent vakantiepark Parclesetoiles.com in de Ardennen zicht als de perfecte keuze.

Het park heeft een oppervlakte van 28 hectare en is idyllisch gelegen op een zonnige zuidhelling in de Maasvallei. De accommodaties zijn comfortabel en bieden veel ruimte en privacy.
Rondom het park is er een breed scala aan interessante bezienswaardigheden en activiteiten, waaronder de indrukwekkende citadel, de pittoreske straatjes en de kleine chocoladewinkeltjes van Dinant.

Ook is er een cruise op de Maas die eindigt met een shopping tour in de provincie Namen in België. De Abdij van Leffe ligt ook dicht in de buurt van het park. In deze Abdij heerst een speciale gastvrijheid en de kunst van het bierbrouwen wordt hier tot op de dag van vandaag beoefend.
De frisse lucht en het indrukwekkende uitzicht op het rivierenlandschap vanaf de heuvel maken dit park echt uniek en een genot voor jong en oud. Het is dan ook niet opmerkelijk dat het de prijs “Beste park in de Ardennen, 2018” heeft gewonnen.

In het vakantiepark Parclesetoiles.com, zijn rust, recreatie en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de zomervakantie zijn er eindeloos wandelmogelijkheden en er kan zelfs worden gezwommen in de Maas. Ook is er in het park een verwarmd overdekt zwembad en een sauna. Bij La Bonne Heure, het restaurant met panoramaterras aan het begin van het park, worden uitstekende streekgebonden gerechten geserveerd. Gelegen bovenaan de heuvel, is het uitzicht echt adembenemend. Ook bevinden zich in het park een supermarkt, een wasserette, tennisbanen, een overdekt zwembad en indoor/outdoor speeltuinen.
Het vriendelijke personeel is ook altijd aanwezig om te helpen met mogelijke vragen of kwesties.

Naast het uitgebreide net van fiets- en wandelroutes, biedt een authentieke stoomtrein in de buurt van het park een tour langs de drie valleien. De unieke, historische route loopt een heel eind langs de brede Maas. Veel kloosters, kastelen en kerken, alsmede de beroemde abdij van Leffe liggen verspreid over het natuurrijke gebied, terwijl de provinciale stad Namen, gelegen aan de Maas en de Samber, een breed aanbod aan winkelgelegenheden biedt.
Het park is zeer geschikt voor familievakanties of uitstapjes met vrienden.

Vallée Les Etoiles – Relax in de Ardennen

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!