Deel dit:
Share

Ver van het drukke stadsleven, in het karakteristieke Slenaken, ligt Parkhotel Het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Het hart van Het Gulpdal wordt gevormd door het sfeervolle restaurant. Een perfecte ambiance voor het savoureren van culinaire hoogtepunten uit de vermaarde keuken. De comfortabele kamers en hotelsuites zijn stijlvol en luxe ingericht.

Het Gulpdal is een in Engelse stijl gebouwde villa en straalt een ongedwongen en bijzonder romantische sfeer uit. De gemoedelijke gastvrijheid van de familie Huls en haar medewerkers en de welhaast onbegrensde service zorgen voor een weldadige rust en volledige ontspanning.

Alle kamers zijn royaal en smaakvol ingericht en voorzien van bad/douche, toilet, televisie, radio, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurlijke Gulpvallei. Vanuit uw kamer kunt u via de huislift naar de fitnessruimte.

Speciaal voor onze gasten is er een overdekt zwembad, fraai gelegen tennisbaan, sauna, solarium, een bubbelbad en diverse fitnessapparaten. De vele rustieke wandelpaden en fietsroutes in het Heuvelland zorgen voor een sportief cachet, evenals de diverse golfbanen en verkwikkende thermaalbaden.

Spread the word. Share this post!