Na de succesvolle jubileumeditie van Pop on Top is de organisatie van het festival druk bezig met de voorbereidingen voor editie nummer 11. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 genieten bezoekers weer van allerlei diverse acts boven op de befaamde Cauberg.

Op de poster staan onder meer Danny Vera, Nena (D), Meau, Son Mieux en meer. De Early Bird Tickets gaan op maandag 28 november in de verkoop.
Danny Vera scoorde een aantal jaar geleden een gigantische hit met Rollercoaster. De Duitse zangeres Nena deed dat al heel wat jaartjes eerder met meezinger ’99 Luftballons’. Beide artiesten staan op de Main Stage van Pop On Top 2023. Op datzelfde podium: Meau, te herkennen van het nummer “Dat heb jij gedaan” dat vorig jaar in een korte tijd razend populair werd. Son Mieux, die in de zomer van 2022 een doorbraak maakte naar een miljoenenpubliek met hun nieuwste single “Multicolor”, een van de meeste gedraaide platen in 2022 op de Nederlandse radio.

Naast nationale én internationale topacts, is er ook volop ruimte voor muziek van eigen bodem. Zo komen komende mei onder meer Frans Pollux en Träcksäck naar het mooie Valkenburg en wederom zal Wir Sind Spitze er staan aanwezig zijn op het festival. Dit jaar pakt de Limburgse band flink uit met een speciale XXL-show.

Pop on top: meer dan alleen artiesten
Al 10 succesvolle edities van Pop on Top zijn gepasseerd. Hoogtepunten waren het mega reuzenrad in 2012, een huwelijksaanzoek en natuurlijk een scala aan indrukwekkende artiesten zoals Guus Meeuwis, Golden Earring, Racoon, BlØf, Rowwen Hèze, Kensington en de afsluiter van 2022 Within Temptation. Pop on Top is een festival dat staat voor verbondenheid en waar er voor iedereen wat wils is. Van diverse foodtrucks tot aan diverse rand entertainment. Dit allemaal is te vinden op de prachtige locatie Cauberg in Valkenburg. Een groene omgeving, vrolijke bezoekers en een heerlijk lentezonnetje zorgen ieder jaar
weer voor een onvergetelijke editie.

Pop on Top heeft 3 stages, ieder met zijn eigen charme. De grootste namen staan op de Mainstage en zorgen voor de nodige lentekriebels bij alle bezoekers. Op de feestweide is het een groot feest, met de allerbeste tribute acts en natuurlijk ontbreek dit jaar ons welbekende bruincafé ‘Café Nol’ niet, dat zorgt voor een intieme en gezellige sfeer.

Tickets
Early Bird tickets voor Pop on Top gaan op maandag 28 november om 12:00 uur in de
verkoop. Meer informatie is te vinden op www.popontop.nl.

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!