Reis nu nog makkelijker door heel Nederland met glimble. Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelfiets, -auto of –scooter. Je kiest zelf uit vele slimme reisopties en je kan steeds meer vervoer ook direct betalen in de app! Download de glimble app nu gratis voor iOS of Android. Met glimble zijn er veel verschillende vervoersopties binnen handbereik.

De app downloadt men gratis en de klant betaalt alléén de reizen die worden gemaakt. Er kan ook een reis gepland worden zonder account!

Veel reisopties bij jou in de buurt
Reis van deur tot deur met één app. Of men nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelfiets, -auto of -scooter. Men krijgt steeds meer slimme reisopties met glimble!
Glimble breidt iedere keer verder uit zodat er altijd reisopties in de buurt zijn. Klanten kunnen de app gratis downloaden én voortaan reizen zoals het men uitkomt. Er wordt alleen betaald voor de reizen die worden gemaakt.
Betaal gemakkelijk en veilig
Plan, boek en betaal de reizen gemakkelijk met automatisch incasso of creditcard. Indien de werkgever is aangesloten maakt men zakelijke en woon-werkreizen op de kosten van de organisatie. Met een druk op de knop kiest men de betaalmethode die op dat moment van de dag dat uitkomt.
Altijd in contact met glimble
De glimble reisassistent geeft handige tips onderweg. Zo krijgt men bijvoorbeeld een seintje wanneer er op de stopknop in de bus moet moet worden gedrukt. Handig! Zijn er vragen? De klantenservicemedewerkers staan altijd klaar.

Met glimble geniet men van een nieuwe manier van reizen:
► Reisplanner die verschillende vervoersopties combineert zodat men altijd een reis vindt die bij hen past.
► Realtime reisassistent die men stap voor stap begeleidt tijdens de reis. Men weet zo hoe lang zij naar station moeten lopen, wat de realtime aankomsttijden van de bus of trein zijn, hoeveel haltes er nog komen en wanneer er uitgestapt moet worden.
► Men bekijkt de beschikbaarheid en locatie van deelvervoer zoals Check, Felyx, Amber, GreenWheels, MyWheels, Donkey Republic, Urbee, Hopperpoint / Bravofiets en GO Sharing.
►Men boekt de Arriva Deelfiets, Arriva bike&go en Bravofiets by Hopperpoint direct in deze app, meer deelfietsen, -scooters, en -autos volgen snel
► De app werkt in 45 talen
► Persoonlijke klantenservice van de medewerkers op ma t/m vr van 6.00 tot 23.00 uur. In het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur.

Al je reizen in één gratis app, download nu!

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!