Deel dit:
Share

Limburg is een prachtige provincie om op de fiets te verkennen. De beschreven routes voeren u langs de mooiste plekjes in deze zuidelijke provincie. U rijdt door prachtige natuur, historische dorpjes en bijzondere plaatsen in heuvelachtig landschap. Alle routes beginnen en eindigen op dezelfde plek. Omdat fietsen hongerig maakt, is tevens een aantal heerlijke picknickrecepten opgenomen.

Handzaam boekje uit een serie van negen delen waarin elf duidelijke fietsroutes in de hele provincie Limburg staan, die in lengte variëren van 23 tot 51 kilometer. De meeste rondes hebben een horecagelegenheid als begin- en eindpunt, een enkele een camping of NS-station. Elke beschrijving begint met een kaart van de hele route en eindigt met een gemakkelijk te bereiden recept voor een picknickgerecht, dat meestal uit een salade bestaat.

Tijdens de ritten door mooie landschappen en pittoreske plaatsen wordt de fietser ook op bezienswaardigheden en horecagelegenheden geattendeerd.

De uitgave bevat veel fraaie kleurenfoto’s van de gerechten en aantrekkelijke details van de omgeving. Inspirerend voor alle recreatieve fietsers, die in en buiten Limburg wonen.

Koop bij bol.com

Deel dit bericht!