Alpine Coaster
Neem plaats in de Alpine Coaster voor een spectaculaire, zinderende afdaling. De Coaster Carts brengen u in een mum van tijd naar de top van de Wilhelminaberg waar u in duizelingwekkende vaart weer afdaalt. Spannend is ook de 360° bocht waar u maar liefst tien meter boven de grond hangt.

Adventure Trail
Vanaf het startplateau bedwingt u allereerst de 45 meter lange Adventure Bridge. Na deze eerste hindernis gaat uw tocht verder naar één van de hoogste punten van Nederland, over een parcours met 20 uitdagende en gevarieerde hindernissen. Wanneer u bij het eindpunt aankomt heeft u een uniek uitzicht over de Euregio

Adventure Park
Het Adventure Park bestaat uit 34 Noorse boomstammen, met een hoogte tot tien meter. De bomen zijn verbonden op twee niveaus, waardoor er zes uitdagende routes bestaan. Klimmen en klauteren over touwen, planken, palen en obstakels was nog nooit zo spannend, want door het hoogteverschil van de steenkolenberg is het allemaal nog veel uitdagender.

Zipline
Nadat u de Adventure Trail hebt afgelegd wilt u natuurlijk ook weer beneden komen. Dat gaat heel gemakkelijk met de Ziplines. Volledig gezekerd beklimt u de eerste houten tipi, waarna het avontuur van start gaat. De zes tipi’s zijn met elkaar verbonden door tokkelbanen. Met snelheden tot 50 kilometer per uur zijn de afdalingen vooral erg spannend.

Outdoor Park
* Optimale veiligheid door beproefd veiligheidssysteem
* Kinderen vanaf 6 jaar
* 2 à 3 uur klimmen, klauteren en afdalen
* unieke omgeving en uitzichten
* 4 bijzondere outdoor-ervaringen

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!