’t Plateau is bij uitstek een geschikte plek om een heerlijke vakantie, weekend of midweek door te brengen. ’t Plateau is gelegen in het hart van Zuid-Limburg, in een regio die bekend staat als het groenste gebied van Nederland.

Bij ’t Plateau Vakantieappartementen waant u zich in een ware oase van rust. De mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in het heuvelland zijn bovendien grenzeloos. Voor kinderen is er een speelweide en op een korte afstand een subtropisch zwembad. Verder is er een ‘jeu de boules’ om gezellig een balletje te gooien.

De appartementen
Er zijn vakantie appartementen voor 2 tot 8 personen. Alle appartementen hebben een eigen karakter en de indeling is verschillend.

Alle appartementen zijn voorzien van de nodige faciliteiten zoals een eigen c.v. installatie, volledig ingerichte keuken met magnetron, koffiezetapparaat e.d. Koken is op gas. De woonkamer is voorzien van KTV, bankstel en een gezellige eethoek.

Elk appartement heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen, deze bestaan uit een douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van een- of twee persoons bedden (er staan geen slaapbanken in de woonkamer).

In elk appartement is er een gratis draadloze internetverbinding.

De appartementen hebben een ruim terras voorzien van tuinmeubilair om heerlijk buiten te relaxen. Er is voldoende parkeerplaats op het terrein om uw auto dicht bij het appartement te parkeren. Fietsen kunnen eventueel in een af te sluiten ruimte staan.  Voor gezinnen met baby’s is het mogelijk om een boxje, bedje en badje te lenen (gratis). Wel even bij de reservering aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken.

Twee-persoons appartement (Eijser)
Dit appartement heeft alle voorzieningen voor twee personen. Ideaal voor wandelaars en fietsers die veel onderweg zijn. Het appartement heeft zijn eigen slaapkamer, sanitaire voorzieningen en een volledig ingerichte keuken.

Vier-persoons appartement Type “A” (Noor en Gulp)
Deze appartementen zijn bijzonder geschikt voor koppels die wat meer ruimte wensen of gezinnen met kinderen. Het appartement heeft alle voorzieningen zoals beschreven is. Het appartement heeft twee slaapkamers, een op de begane grond en de andere op de eerste verdieping. U kunt vanuit het appartement direct naar buiten op uw eigen terras.

Vier- á vijf-persoons appartement Type “B” (Mechelder, Klitser en Cottesser)
Deze appartementen zijn ruimer van opzet dan de “A” appartementen. Deze appartementen hebben een extra toilet op de begane grond, sanitaire voorzieningen op de eerste verdieping, twee slaapkamers en een vide waar een extra bed staat. Ook deze appartementen hebben het terras direct aan het appartement.

Zes- á acht-persoons appartement (Geul)
Dit appartement geeft ruimte aan grotere gezinnen of groepen die wat meer ruimte op prijs stellen. Sanitaire voorzieningen op de begane grond. Een twee persoons slaapkamer op de begane grond. Hier gaat een trap naar de verdieping waar een twee persoons slaapkamer is en een vier persoons slaapkamer (geen stapelbedden). Aan dit appartement grenst een groot terras voorzien van tuinmeubelen.

Meer informatie

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!