Is het binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse vriendenweekend? En heb je nog geen idee wat jullie dit jaar weer eens kunnen doen? Dan moet je snel verder lezen. Ieder jaar wordt het lastiger om de andere jaren te overtreffen. Toch zijn er heel veel leuke plekken die ideaal zijn voor een weekend weg met je vrienden. Weten waar? Lees dan gauw verder.

Dichtbij huis
Gaan jullie liever niet naar het buitenland dan zijn er ook in Nederland genoeg opties voor een geslaagd vriendenweekend. Nederland heeft een hoop vakantieparken die zeker geschikt zijn voor grote groepen. Zo heb je in het zuiden van Nederland de Katjeskelder, dit vakantiepark beschikt over mooie grote huizen die speciaal zijn voor grote groepen tot wel 20 personen. Ook is er een zwembad en ligt het vlakbij de stad Breda waar je heel leuk een avondje op stap kunt gaan of lekker kunt borrelen in een van de vele restaurants en cafés. Een andere optie in Gelderland is de groepsvilla op Europarcs. De nieuwe villa is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft het park een groot binnenzwembad en een restaurant dus hoef je het park niet eens te verlaten voor een gezellige avond. Buiten de vakantieparken zou je ook kunnen kijken voor een accommodatie via Airbnb. Hierop zijn vaak veel mogelijkheden te vinden ook in het buitenland.

Weekendje over de grens
Zijn jullie toe aan wat meer avontuur? En hebben jullie toch wel zin om over de grens te gaan kijken? Dan zijn daar ook zeker leuke opties te vinden. Wat dacht je van een actief weekendje naar de Ardennen. Hier zijn genoeg groepsaccommodaties te vinden en daarbij zijn de mogelijke activiteiten eindeloos. Denk hierbij aan abseilen, kajakken of survivallen. Zijn jullie toch meer van het Bourgondisch genieten? Dan is een weekendje Brussel meer wat voor jullie. Hier kun je de meest heerlijke speciaal biertjes drinken en genieten van de vele horeca die er te vinden is. Liever wat verder weg? Stap in het vliegtuig en geniet een weekend van de Spaanse zon en tapas in Barcelona. Het is niet ver vliegen en je kunt er prima voor een paar dagen heen.

Kortom, een vriendenweekend in het binnen of buitenland is beide een goed idee! Wil je gezellig met z’n allen tegelijkertijd op de locatie aankomen? Denk dan eens aan een touringcar huren bij Bakreizen. Zo kan de pret al voor aankomst beginnen in de bus!

Deel dit:
Share

Deel dit bericht!