Vakantiepark BreebronneVakantiepark BreeBronne is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor stellen en eenoudergezinnen. Dit park ligt in een rustige en natuurrijke omgeving midden in het Limburgse landschap.

Het brede aanbod aan accommodaties, glamping, kampeerplaatsen én de hoogwaardige faciliteiten maken het een fijne vakantiebestemming voor jong en oud. Niet voor niets wordt het park beoordeeld met 5 sterren van de ANWB.

Accommodaties
Van glamperen in stoere tenten en lodges tot overnachten in een luxe vakantiehuis aan het water of in het bos. De accommodaties zijn voorzien van alle luxe en comfort. Zo heeft de gast de keuze uit bos cubes, bos villa’s, bos cottages, water cubes, waterlodges, glampinglodges, glamptenten en glampinglodgetenten. De accommodaties bieden plek aan maximaal 12 personen. Gasten hebben zelfs de mogelijkheid om aan het water te overnachten. Zo staan de water cubes op palen boven het water. Het lijkt net alsof het terras zweeft, een unieke ervaring dus!

Kamperen
Ook kampeerliefhebbers komen niets tekort bij Vakantiepark BreeBronne. Vanaf hier geniet de gast optimaal van de natuur en het buitenleven. De kampeerplaatsen zijn autovrij en ruim opgezet, hebben 10 ampère stroom, water en CAI-aansluiting, afvoer en gratis wifi. Ook zijn honden toegestaan op de huisdiervriendelijke kampeervelden. Kamperen is mogelijk met een eigen tent, camper of caravan.

Faciliteiten
Voor een complete vakantie worden er diverse faciliteiten aangeboden op het vakantiepark. Zo is er een subtropisch zwembad met peuterbad, glijbaan en een bubbelbad. Ook is er een recreatieplas met zandstrand waar gasten optimaal kunnen relaxen. Speciaal voor de kinderen is er een animatieteam, buitenspeeltuintjes en een 500 m2 grote binnenspeeltuin! Ook zijn er genoeg familie activiteiten te ondernemen op het park. Speel gezellig een potje midgetgolf, beoefen een watersport of geniet in de bistro of beachbar.

Enkele feiten:
• 5-sterren familiecamping in Limburg;
• Groot meer met zandstrand;
• Rustige en natuurrijke ligging;
• Bijzonder overnachten.

Zoek&boek

Deel dit:
Vakantiepark Breebronne

Deel dit bericht!