Vakantiepark LeukermeerGelegen in de prachtige Maasduinen vind je 5-sterren vakantiepark en camping Leukermeer. Hier beleven gasten een onvergetelijke vakantie op- of aan het water in een luxe accommodatie of met hun eigen kampeermiddel.

Het vakantiepark beschikt over een eigen jachthaven waardoor het ook erg geschikt is voor een vakantie met boot.

Accommodaties
Leukermeer biedt diverse accommodaties aan geschikt voor 4-6 personen. Grofweg zijn er 3 type verblijven; diverse chalets, unieke Floating Houses en Beach Lodges. De Beach Lodges bieden een uitzicht op het strand en de haven en geven je heerlijke beach vibes. De floating houses zijn hele gave accommodaties gelegen op het water van het Leukermeer. In enkele accommodaties zijn honden toegestaan.

Kamperen
Wanneer gasten ervoor kiezen te kamperen beschikken zij altijd over 10 ampère elektriciteit, een eigen water- en afvoeraansluiting en natuurlijk een ruime, huisdiervriendelijke, kampeerplek. Daarnaast kunnen zij natuurlijk gebruik maken van de 5-sterren faciliteiten en de sanitaire voorzieningen. Deze sanitaire voorzieningen zijn door de ANWB beoordeeld met een 9,1!

Faciliteiten
Het park biedt talloze faciliteiten aan voor jong en oud. Denk aan uiteenlopende sportfaciliteiten zoals een padel-, midgetgolf- en een pumptrackbaan. En naast het Leukermeer, inclusief zwemstrandje, heeft het park ook een binnen- en buitenzwembad. De kinderen vervelen zich geen moment dankzij de gamehal, vele speelgelegenheden en natuurlijk de animatie in de vakantie.

Zoek&Boek

Deel dit:
Vakantiepark Leukermeer

Deel dit bericht!