Wandelgids Zuid-Limburg biedt honderden gratis wandelroutes aan door heel Limburg, Ardennen en Eifel op de site www.wandelgidszuidlimburg.com of download de wandelapp Wandelgids Limburg met ruim 900 wandelroutes en alle horeca-informatie. Kijk ook eens op www.wandelgidsardennen.nl  of www.wandelgidseifel.nl voor prachtige wandelroutes in de Ardennen en Eifel.

Alle routes kan men gratis downloaden en afdrukken. De site is uitgebreid met routes in Midden- en Noord-Limburg, Land van Herve, Ardennen, Eifel, Belgisch Limburg en Aken. Ook is men gestart met ROL-routes die geschikt zijn voor rolstoelers en gezinnen met kinderwagens. U kunt nu totaal meer dan 4000 km wandelen, dus…op pad!

De wandelroutes zijn allemaal gratis te downloaden inclusief routekaartje.

Van elke route zijn foto’s en plattegronden te bekijken. De meeste routes starten bij een horecagelegenheid zodat men na afloop aldaar nog kan nagenieten van de wandeling.

De routes gaan over veldwegen, holle wegen, bospaden en door weilanden.

Ook zijn er veel grensoverschrijdende wandelingen door o.a. de Voerstreek, het land van Herve, het dal van de Jeker en de Oostelijke Mijnstreek.

Via de site kan men zich abonneren op de gratis Nieuwsbrief met alle nieuws over de wandelingen.

Verder vindt men op de site veel informatie over de openingstijden van alle restaurants. Wandelen is gezond en houdt u fit, dus… op naar Limburg!”.

Deel dit:
Wandelgids Zuid-Limburg

Deel dit bericht!