De WAT & HOE FIETSGIDS MET KINDEREN vertelt u waar u moet zijn. De fietstochten in deze gids voeren door bos en boerenland, over heide en stuifzand en door pittoreske dorpen. Iedere tocht is samengesteld rond een kinderattractie, die het waard is om een uurtje te stoppen.

Met deze gids ontdekt u dat het onbekende heel dichtbij kan zijn en dat het leuk is om samen op pad te zij. Laat u verrassen.

Drieentwintig fietsroutes, waarvan dertien in Noord-Brabant en tien in Limburg. De lengte varieert van 11 tot 26 kilometer. Op een uitzondering na allemaal rondritten. In iedere route is een kinderattractie opgenomen (speeltuin, zwembad, grotten, kinderboerderij etc.). Voor de fietstochten is gebruik gemaakt van delen van bewegwijzerde routes. Bij iedere route zijn opgenomen: sfeeromschrijving van de fietstocht, een katern met wetenswaardigheden onderweg, een in kindertaal geschreven stukje over de attractie, de openingstijden en entreeprijzen van de attractie, de bereikbaarheid van het beginpunt per auto en openbaar vervoer, een routekaartje met routebeschrijving, adressen van fietsverhuurders, horeca en VVV’s. Tevens praktische tips bij het fietsen met kinderen. Mooie speelse vormgeving, veel foto’s in kleur, overzichtelijk.

Wat & Hoe – Brabant Limburg

Deel dit:
Wat & Hoe – Brabant Limburg

Deel dit bericht!