Deel dit:
Share

Wandelvereniging Vilt heeft een nieuw initiatief. Elke week zijn er twee mogelijkheden om aan te sluiten bij een wandelgroep om samen een rondje te wandelen. Zo maak je nader kennis met de omgeving van Berg en Terblijt en ontmoet je wellicht nieuwe wandelvrienden. En werk je op een vriendelijke manier aan je conditie!

De wandelingen zijn uitgezet door bestuursleden van Wandelvereniging Vilt. De afstand is beperkt tot 5 kilometer en de wandeling is voor iedereen geschikt. De duur is ongeveer een uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen mag meelopen. Dus ook als je geen lid bent van Wandelvereniging Vilt.

Op donderdagavond is het vertrekpunt Café An de Grwate Wech (Meesweg 2 in Vilt) en wij starten om 19.00 uur.
Aanmelden via Hetty Philippi (06 52066144) of José Bovens (06 30424975).
Vooralsnog lopen wij nog via verlichte wegen. Zodra het langer licht wordt, dan worden de wandelingen verlegd naar de velden en bossen rondom Berg en Terblijt.

Op woensdagochtend is het vertrekpunt Taverne Bie Jefke / Cascade (Nachtegaalstraat 25 in Vilt), gestart wordt om 9.30 uur. Deze wandeling wordt bij toerbeurt begeleid door Henk Drummen (06 30644183) of Huub Ramakers (06 46298592). Deze wandelgroep start op 1 februari a.s.

Mocht vanwege de slechte weersomstandigheden besloten worden om de wandeling te annuleren, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

Spread the word. Share this post!