Deel dit:
Share

Populair vakantiegebied nu in de succesvolle 1000-Plekken-reeks Reisgids en geschiedenisboek, overzicht van feiten, praktische informatie en onverwachte weetjes. Nieuw deel in de succesvolle 1000-Plekken-reeks over het populaire vakantiegebied Zuid-Limburg en omstreken.

Bevat informatie over Zuid-Limburg en een klein stukje over de grens highlights in Duitsland, België en Midden-Limburg die veel door Limburgse vakantiegangers worden bezocht. Over groene heuvels met hellingbossen, holle wegen, meanderende riviertjes, Bourgondische steden, gezellige kroegen, bijzondere musea, markten en monumenten, parken, pleinen en nog veel meer.

Een stukje buitenland in eigen land, zo mag je Zuid-Limburg wel noemen. Alles is hier anders dan anders. Er zijn groene heuvels met hellingbossen, holle wegen en meanderende riviertjes, planten en dieren die je nergens anders in Nederland tegenkomt en Bourgondische steden met een warm kloppend hart. Als bezoeker heb je het hier voor het uitkiezen het aanbod aan culturele, historische en natuurlijke bezienswaardigheden is ronduit overweldigend.

Deze gids zet 200 juweeltjes in de schijnwerpers en staat vol feiten, praktische informatie en onverwachte weetjes.

Koop bij bol.com

Spread the word. Share this post!